Güneyce İlkokulu

Belgegeçer : (312) 7227058
WEB https://guneyceilkokulu.meb.k12.tr
Adres : GÜNEYCE MAH. PİRİREİS CAD. GÜNEYCE ILKOKULU BLOK NO 7/1 GÜDÜL / ANKARA
VİZYON : Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak hizmetin yürütüldüğü çevrede eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak
MİSYON : Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak, onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak temel işlevimizdir.
BAŞARILAR :

Saatler : 09:10- 14/50
Servis :
Ulaşım : Okulumuz Ankara Beypazarı yolu üzerinde olup Ankara´dan ulaşımı kolaydır. Beypazarı otobüsleri ve dolmuşları ile her 15- 20 dk´da ulaşım imkanı mevcuttur. Güdüle ulaşımda sıkıntı olup haftada 1 gün belediye otobüsüyle ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Güdül İlçesi Çağa Kasabası Güneyce Mahallesinde bulunmaktadır. Ankara- Beypazarı yoluna arabayla 2 dk yürüme 15 dk mesafededir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçeye 21 km İle 70 km uzaklıktadır
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Geleneksel Çocuk Oyunları´nda 4. Sınıf Öğrencilerimiz Ankara 4.´sü olmuştur.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Yetim Kardeş Projesi- Fatih Projesi- Okullar Hayat Olsun Projesi